Wie zijn wij?

Cheerleader Academy girls bij Q-MusicZoek je de perfecte combinatie tussen dans en acrobatie of ben je in de ban van de ‘Bring It On’ films? Dan is cheerleading zeker iets voor jou! Nu kan je ook in België deel uitmaken van een echt cheerleadingteam.

De Cheerleader Academy leid je op tot een echte cheerleader. Onze ervaren coaches leren je de nodige skills van choreografieen, danstechnieken, acrobatie & stunts tot tumbling, lenigheid & balans.

Verschillende gepassioneerde fans van cheerleading die al jaren bezig zijn met het beoefenen en ontleden van de juiste technieken, hebben hun skills gebundeld om onze leden aan te leren wat het inhoudt om een echte cheerleader te zijn.

Belgian Cheerleading ChampionshipIedereen is welkom!

Beginnend of gevorderd, al vanaf 5 jaar kan je bij ons al komen meedoen op één van onze trainingsmomenten. De lessen lopen het ganse schooljaar door, met uitzondering van de schoolvakanties. Je bent trouwens nooit te oud om aan cheerleading te doen. Zo lopen onze demo- en wedstrijd-teams momenteel van 13 jaar tot 30 jaar en kunnen zelfs de ouders van de cheerleaders bij ons terecht. Zij kunnen Cardio Cheer volgen en binnen het AXperience team laten zien wat ze kunnen door op een leuke manier oefenen voor een fit lichaam en goede conditie. Een volledig overzicht van ons lesaanbod met verschillende stijlen en de planning kan je terugvinden in ons lessenrooster.

Naargelang je niveau en je leeftijd wordt je ingedeeld in één van onze teams. Naast de recreatieve teams, hebben we de competitieve teams (ofte onze Elite CLA teams) die meedoen aan demo’s en wedstrijden. Elk team mag uiteraard zonder enige verplichting meedoen bij leuke optredens zoals bijvoorbeeld een wedstrijd van de Antwerp Giants in het Sportpaleis in Antwerpen. Hou onze kalender zeker in de gaten voor nieuwe optredens, shows en wedstrijden!

CLA op het bedrijfsevent van KrefimaIs het je passie om op een podium te staan en heb je al wat ervaring met dans of stunts? Kom dan een auditie doen bij een van onze demo-teams.
Zij reizen België en Europa rond voor optredens op verschillende bedrijfs- en sportevenementen maar nemen ook deel aan kampioenschappen in binnen- en buitenland.

Wil je graag een deel uitmaken van één van onze teams? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!

2 Reacties
  1. Ben