Lesaanbod

Bij Cheerleader Academy zijn de lessen toegespitst op lenigheid, tumbling, dans, vormspanning en kracht. Onze lessen worden in verschillende dansstijlen ingedeeld en in elke stijl zijn er lessen voor verschillende niveau’s, gaande van beginners en juniors tot gevorderden.

kom gratis proberenVoor de beginnende en gevorderde niveau’s wordt geen ervaring vereist. Indien je al ervaring hebt in dans of turnen, kan je na een proefles worden ingedeeld in de groep van jouw niveau. Het voordeel is dat bij deze sport niet iedereen even goed moet zijn in alles.
Kom dus zeker eens proberen!

Wij bieden lessen aan in zes verschillende stijlen of disciplines :

 • CHEERDANCE
  Knappe dance moves en uitdagende choreo’s waarin lenigheid en techniek een grote rol spelen zijn belangrijk bij Cheerdance. Deze dansstijl wordt gecombineerd met leuke trucs en piramides die snel uit te voeren zijn.
 • ALL-STAR CHEERLEADING
  Hier wordt specifiek geoefend op techniek van de stunts. Het is een combinatie van acro & tumbling, in een show gebracht met strakke dansbewegingen.
 • GROUPSTUNT
  Discipline waarbij 4 of 5 sterke stunters van het stuntteam zoveel mogelijk knappe en technische stunts moeten beoefenen op 1 minuut tijd.
 • HIP HOP CHEER
  Hip Hop Cheer kan je grotendeels vergelijken met de alom bekende dansstijl Hip Hop. Het gaat hier dus om strakke dansmoves met veel pit en sexyness. Het grote verschil met de gewone Hip Hop is dat je hier ook bepaalde technieken, bewegingen en sprongen van het cheerleaden in terug kan vinden.
 • CARDIO CHEER
  Deze nieuwe hype is een cardio workout geïnspireerd op het Amerikaans cheerleading. Dit cheerleading fitnessprogramma helpt om conditie en stevigheid op te bouwen. Deze workout is toegankelijk voor iedereen die op een leuke en efficiënte manier in beweging wil blijven en aan conditie en kracht wil werken.

Enkel bij onze demo-teams geldt er een auditie om bepaalde skills of de mogelijkheid tot vordering gedurende het jaar te beoordelen.

Wil je hier graag aan deelnemen, schrijf je dan snel in!

2 Reacties
 1. Jill Martin