Teams

Onze teams zijn ingedeeld naargelang niveau en leeftijd. We maken hier een onderscheid tussen recreatieve teams en competitieve teams, die meedoen aan wedstrijden en demo’s. Elk team mag uiteraard zonder enige verplichting meedoen bij leuke optredens zoals bijvoorbeeld een wedstrijd van de Antwerp Giants in het Sportpaleis in Antwerpen.

Wil je graag weten bij welk team jij het best kan aansluiten? Of wil je weten welk team het meest geschikt is voor jouw event? Je vind het allemaal hieronder terug in ons overzicht.

Competitieve teams

Bij de competitieve teams – die wij ‘Elite CLA’ noemen – behoren onze wedstrijd- en demoteams. Naast fun en cheersmile, zijn ook motivatie en hard werk hier de keywords! In deze Elite CLA-teams trachten wij het cheerleaden tot op origineel Amerikaans niveau te krijgen.

Onze Elite CLA-teams verzorgen evenementen voor bedrijven, sportclubs, presentaties… Ze nemen ook deel aan verschillende kampioenschappen in binnen- en buitenland. Voor deze teams wordt een proefles voorzien waarna een auditie volgt. Hiervoor worden op bepaalde dagen try-outs georganiseerd.

De ‘Elite CLA’ teams van onze Cheerleader Academy zijn:

Huur een van onze teams in voor jouw event! Onze cheerteams zorgen ervoor dat jouw bedrijf, sportclub, event of presentatie meer dan ooit in de kijker staat. Ben je geïnteresseerd en wens je meer informatie of een prijsofferte? Neem gerust contact met ons op!

Recreatieve teams

Of je nu van dans & acrobatie houdt of gewoon op een leuke manier fit wil worden en een goede conditie wil opbouwen, bij onze recreatieve teams zit je sowieso goed. Elke les zorgen wij voor de nodige portie fun!

Kom je samen met ons amuseren bij een van onze teams:

Wil je graag een deel uitmaken van één van onze teams? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!