Elite CLA

Elite CLA teamDe competitieve of Elite CLA teams zijn onze wedstrijd- en demoteams. Zij verzorgen optredens voor sportclubs, bedrijfsevenementen, presentaties… maar nemen daarnaast ook deel aan verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland zoals bijvoorbeeld het Europees Kampioenschap in Disneyland Parijs.

schrijf je inNaast fun en cheersmile, zijn ook motivatie en hard werk hier de keywords! Het doel van onze Elite CLA-teams is op verschillende kampioenschappen mooie prijzen in de wacht te slepen. En jij kan ons daarbij helpen!

Onze Elite CLA wedstrijd- en demoteams zijn :

Heb je al ervaring met dans en/of acrobatie en wil je graag deel uitmaken van één van onze Elite teams? Kom dan zeker je kans wagen op één van onze auditiemomenten. Op een auditie worden je in groep een aantal oefeningen en/of routines aangeleerd en zal je beoordeeld worden op je niveau en potentieel.

Kom zeker je kans wagen en schrijf je in voor een proefles!

Als je nog niet genoeg techniek hebt voor één van onze demoteams, kan je altijd je skills nog wat bijwerken bij onze gevorderde teams, totdat je er volledig klaar voor bent.