AXclusive & AXtreme

AXclusive groepstuntteam op de Belgian National Cheer & Dance Championship 2013

AXCLUSIVE groepstuntteams op de Spring Open 2013

© Sebastiaan Driessen

Leeftijd : 12 tot en met 16 jaar
Stijl : Groupstunt
Deelname : selectie

De beste stunters worden uit het grote All-Star Cheerleading team gekozen om met 4 of 5 een groupstunt-team te vormen. De uitdaging van deze discipline is om op 1 minuut muziek zo veel mogelijk knappe stunts uit te voeren.

AXclusive & AXtreme zijn onze junior groupstunt-teams maar we hebben uiteraard ook senior groupstunt-teams die we FirejAX & AirjAX noemen. Beide hebben al mooie plaatsen behaald op kampioenschappen.

De deelnemers zijn niet alleen vrienden die bijna elke dag besteden aan het cheerleaden. Het zijn vooral ook gedreven juniors die uitblinken in wat ze het liefst doen: stunten. Daarom gingen ze in april 2013 ook als junior team mee naar de Spring Open in Parijs om daar een mooie indruk achter te laten.

5 super cheerleaders: check! Voeg daarbij een enorme portie ‘cheerspirit’ en dan krijg je exclusieve stunts van exclusieve jonge dames en heren. Het grootste doel van de groupstunt-teams van de Cheerleader Academy is dan ook om VUUR op de vloer te brengen. Dit mede dankzij de mannelijke cheerleaders!

kom gratis proberen

Plaats een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *